sîmbătă, 15 decembrie 2018

ACCIDENT pe pârtia de schi din Sinaia: O fetiță de 10 ani ajuns la spital, după ce a fost lovită de un tânăr cu snowboardulO fetiță de 10 ani a ajuns, astăzi, la spital, fiind suspectă de fractură de femur, după ce un tânăr care se dădea cu snowboardul a intrat în ea, pe o pârtie de schi din Sinaia.

Potrivit salvamontiștilor, fetița de 10 ani din București a mers la schi împreună cu tatăl și fratele său. În timp ce schia, fata a fost lovită de un tânăr care se dădea cu snowboard.

”Am fost solicitați să intervenim în cazul unei fetițe în care a intrat, pe pârtie, un turist care se dădea cu snowboardul. Acum, copilul este suspect de fractură de femur”, a declarat salvamontistul Ionuț Cojanu.

Copilul a fost transportat, de către salvamontiști, la ambulanță.

Potrivit lui Cojanu, de la începutul sezonului de schi Salvamont Sinaia a înregistrat cinci accidente pe pârtii în care victime au fost copii.

“Noi chiar tragem un semnal de alarmă și îi rugăm pe turiști să fie prudenți, să nu se mai dea cu viteză. Au fost cinci copii accidentați până acum. Ei sunt mici. Este zăpadă, pârtia este bine amenajată, dar trebuie prudență”, a spus Ionuț Cojanu.

Fetița a fost transportată la Spitalul de Ortopedie din Azuga.

Comenteaza aceasta stire