joi, 21 februarie 2019

'Acționează responsabil! Atitudinea ta contează!' - campanie pentru asigurarea unui mediu sănătos în municipiul Constanța!Politiștii locali din cadrul Direcției Generale Poliția Locală Constanța  acționează atât din oficiu cât și la solicitarea cetățenilor pentru prevenirea și combaterea faptelor antisociale care vizează curațenia orașului, precum și pentru depistarea și sancționarea conducătorilor de vehicule cu tracțiune animală, care nu respectă prevederile legale în vigoare privind accesul și deplasarea acestora pe raza municipiului Constanța.

Astfel, în perioada 09.02-13.02.2018, lucrătorii instituției au aplicat 6 sancțiuni contravenționale conducătorilor de vehicule cu tracțiune animală cu dispunerea măsurii de ridicare a atelajului în vederea imobilizării și depozitării într-un loc special amenajat al administrației publice locale și 12 sancțiuni contravenționale în valoare de 3800 pentru răscolirea gunoiului.

Având în vedere campania "Acționează responsabil! Atitudinea ta contează!" solicităm cetățenilor care întâlnesc vehicule cu tracțiune animală sau vehicule trase/împinse cu mână, folosite pentru manipularea deșeurilor să se ne acorde sprijinul pentru identificarea unor astfel de cazuri sesizând Dispeceratul Poliției Locale Constanța 0241484205, iar echipajele noastre vor interveni în regim de urgență.

Pentru utilizatorii aplicației  whatsapp numarul de contact este 0799606142 cu rugamintea de a transmite fotografii cu ceea ce constata, locul și direcția de deplasare a vehiculului respectiv. Numai împreună putem asigura  un mediu sănătos în municipiul Constanța!

Comenteaza aceasta stire