vineri, 19 iulie 2019

Actorul Eddie Murphy a devenit tată pentru a zecea oarăActorul american Eddie Murphy a devenit tată pentru a zecea oară, iubita sa, modelul Paige Butcher, dând naștere unui băiețel, al doilea copil al cuplului, potrivit USA Today.

 Max Charles Murphy s-a născut la Los Angeles, pe 30 noiembrie. Atât mama, cât și băiețelul se simt bine, potrivit unui reprezentant al actorului.

Murphy, în vârstă de 57 de ani, a anunțat în luna august că Butcher, în vârstă de 39 de ani, este însărcinată. În septembrie, actorul și iubita sa s-au logodit.

Cei doi s-au cunoscut pe platourile de filmare pentru lungmetrajul "Big Momma's House 2", în 2006, și au o relație din 2012. Murphy și Butcher mai împreună au o fetiță în vârstă de doi ani, Izzy

Eddie Murphy are cinci copii cu prima soție, Nicole. De asemenea, actorul mai are câte un fiu cu fostele sale iubite Tamara Hood și Paulette McNeely, dar și o fiică, Angel, cu una dintre componentele grupului pop Spice Girls, cântăreața Melanie Brown.

Între anii 1980 și 1990, Eddie Murphy era considerat o veritabilă "mină de aur" de producătorii de la Hollywood, datorită succesului comercial al unor filme precum "Profesorul trăsnit", "Trading Places" și "Beverly Hills Cop". Cariera sa a intrat însă într-un con de umbră în anii ce au urmat, unele dintre filmele recente ale actorului, printre care "Imagine That", "A Thousand Words" și "Ți-l prezint pe Dave/ Meet Dave" înregistrând un succes destul de modest. În anul 2012, editorii revistei Forbes l-au plasat pe Eddie Murphy pe primul loc în topul vedetelor plătite exagerat la Hollywood.

Comenteaza aceasta stire