miercuri, 19 iunie 2019

ALERTĂ la o unitate militară: Bărbat găsit împușcat în zona capului. Medicii nu au mai putut face nimic pentru a-l salvaCadrele medicale de la Ambulanță au fost solicitate, duminică, să intervină în cazul unui bărbat care a fost găsit împușcat în zona capului, la o unitate militară din Ghimbav, Brașov. Medicii nu au mai putut face nimic pentru a-l salva.

Directorul Ambulanței Brașov, David Levi, a declarat, corespondentului MEDIAFAX, că medicii nu au mai putut face nimic pentru acesta.

“Bărbatul a fost găsit împușcat în zona capului, iar leziunile au fost incompatibile cu viața. Noi am fost solicitați în jurul orei 10.00", a declarat Levi.

Bărbatul, în vârstă de aproximativ 50 ani, era într-un birou, susțin surse judiciare.

Incidentul s-a petrecut la unitatea militară 01028.

Parchetul Militar Cluj, căruia îi este arondat Brașovul în acest caz, a declanșat o anchetă.

Prim-procurorul Parchetului Militar Cluj, Viorel Siserman, a declarat, duminică, pentru corespondentul MEDIAFAX, că un procuror militar se află la fața locului împreună cu o echipă de cercetare.

”Este vorba despre un maistru militar de la o unitate militară din Brașov, este acolo un procuror militar care, împreună cu echipa care se constituie în astfel de cazuri, desfășoară activități de cercetare la fața locului”, a spus Siserman.

 

Comenteaza aceasta stire