luni, 10 decembrie 2018

Angajatul unei spălătorii a furat o mașină și a condus aproape de comă alcoolică pe șosele!Angajatul unei spălătoriii a fost prins aproape de comă alcoolică, la vo­lanul unui autoturism pe care îl furase. Au­toturismul, un Renault Kadjar, aparținea unei firme de leasing care lăsase mașina în curtea spălătoriei „La Barieră“, situată în zona trecerii de cale ferată Comat.

Potrivit ziaruldeiasi.ro, fapta a avut loc în jurul orei 23, atunci când un angajat al spălătoriei, Florin Florescu, a decis împreună cu câțiva colegi să „dea o tură“ până pe Bucium la Releu. Florescu s-a urcat la volan, iar locurile din spate au fost ocupate de către o femeie, un copil și alți doi colegi de la spălătorie.

„A venit soția și copilul unui coleg, la muncă, și copilul voia să fie plimbat. Așa că am decis să mergem până la Releu. Am mers până acolo, am stat vreo oră și ju­mătate, apoi, ne-am întors. Când mergeam spre Splai Bahlui, ne-a tras poliția pe dreapta“, ne-a povestit vesel, Florin Florescu, angajatul spălătoriei.

După ce a suflat în fiolă, po­lițiștilor nici nu le-a venit să crea­dă: aparatul a arătat o alcoolemie de 2,55 mg/l alcool pur în aerul expirat. Cantitatea de alcool din sânge a individului este dublă, cel mai probabil în jur de 5 mg/l alcool pur, un record pentru poliția din Iași. Ieri la amiază, polițiștii l-au reținut pentru 24 de ore pentru infracțiunile de conducere fără permis și sub influența alcoolului.

Polițiștii au precizat că au tras individul pe dreapta deoarece acesta circula fără lumini, cu viteză, și haotic.

„La data de 10 decembrie, în jurul orei 23.30, polițiștii de la Biroul Rutier Iași au depistat în trafic pe Splai Bahlui, un autoturism care circula haotic și cu viteză, fără a avea luminile de întâlnire în func­țiu­ne. În urma verificărilor, a rezultat că șofe­rul din comuna Ungheni nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehi­cule. De asemenea, întrebat de către polițiști cu privire la circumstanțele depistării în tra­fic la volanul autoturismului, bărbatul a precizat că a luat autoturismul după ce acesta fusese adus la spălătoria unde este el angajat“, a precizat Anca Vîjiac, din cadrul Poliției Iași.

Comenteaza aceasta stire