miercuri, 12 decembrie 2018

Aproximativ 4.000 pachete cu țigări de contrabandă, descoperite de polițiștii de frontieră constănțeniPolițiștii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Vama Veche au descoperit, astăzi,  într-un autoturism condus de un cetățean bulgar, aproximativ 4.000 de pachete cu țigări de contrabandă.

La punctul de trecere a Frontierei Vama Veche din cadrul Gărzii de Coastă, s-a prezentat pentru a intra în țară, la volanul unui autoturism marca Audi, înmatriculat în Bulgaria, cetățeanului bulgar S.M, în vârstă de 40 de ani.

În urma unui control amănunțit asupra autoturismului, politiștii de frontieră au descoperit în interiorul acestuia, în portbagaj și în spațiul roții de rezervă, 79.980 de țigarete (3.999 pachete) marca „Compliment Blue” fără marcaje fiscale, de proveniență Duty Free.


Bărbatul a declarat că nu știa despre existența țigărilor din autoturism și că se deplasa în localitatea Mangalia pentru a achiziționa diferite piese auto.

Întreaga cantitate de țigarete, în valoare de 40.000 lei, a fost ridicată în vederea confiscării, iar autovehiculul, în valoare de 6.500 lei, a fost indisponibilizat la sediul Gărzii de Coastă până la finalizarea cercetărilor.
În cauză, polițiștii de frontieră efectuează cercetări aspectul săvârșirii infracțiunii de contrabandă.

Comenteaza aceasta stire