miercuri, 20 februarie 2019

Asistentă de la Spitalul Clinic Județean de Urgență Brașov, lovită cu capul de pereți și îmbrâncită de un pacientO asistentă de la Spitalul Clinic Județean de Urgență Brașov a fost bătută în noaptea de sâmbătă spre duminică de un pacient recalcitrant, care a îmbrâncit-o și a lovit-o cu capul de pereți pentru că nu a fost lăsat să plece din unitatea medicală.

 Femeia de 43 de ani este internată la Secția de Neurochirurgie, iar agresorul la Psihiatrie.

Purtătorul de cuvânt al Spitalului Clinic Județean de Urgență Brașov, Cătălin Leonte, a declarat că pacientul recalcitrant a agresat doi angajați ai unității medicale, iar o asistentă a fost internată după altercație.

”Este o asistentă agresată, internată la Neurochirurgie, în loc să se ducă la copii, după o gardă infectă, în care au venit 15 agresionați, în stare de ebrietate. Unul dintre ei a agresat personalul, ea este internată, dar mai este un coleg, tot asistent, care a fost agresat. În timpul consultației a devenit agresiv (pacientul - n.r.). Asistenta are un traumatism cranio-cerebral cu o hemoragie subarahnoidiană. A încercat să-l oprească să nu plece din UPU, a îmbrâncit-o și a dat-o de pereți, s-a lovit la cap. Noi am anunțat organele de Poliție, ITM-ul”, a declarat purtătorul de cuvânt al Spitalului Clinic Județean de Urgență Brașov.

Comenteaza aceasta stire