vineri, 24 mai 2019

Atac armat produs într-o școală din SUA: cel puțin trei morți!Cel puțin trei persoane au fost ucise în urma unui incident armat produs marți într-o școală primară situată în nordul statului american California, anunță surse citate de presa americană.

Incidentul armat a avut loc marți într-o școală primară situată în localitatea Rancho Tehama, în apropiere de Red Bluff, la 150 de kilometri nord-vest de Sacramento.

Potrivit bilanțului preliminar, trei persoane au murit în atacul armat. Printre persoanele decedate se numără autorul atacului, împușcat mortal în schimbul de focuri cu agenții de poliție.

"Până în prezent, avem informații despre moartea a trei persoane", a declarat Phil Johnston, un asistent al șerifului local.

Anchetatorii suspectează că este vorba de o dispută familială începută într-o casă care ulterior a degenerat în atacul armat din școală.

Instituția de învățământ a fost evacuată în urma incidentului armat. "Am mobilizat aproximativ 100 de agenți de poliție la școala din Rancho Tehama", a precizat Johnston, citat de cotidianul Los Angeles Times.

Conform postului tv Fox5SanDiego, un copil de șase ani care are două plăgi provocate prin împușcare a fost transportat cu elicopterul la spital.

Comenteaza aceasta stire