luni, 25 martie 2019

ATENȚIE, ȘOFERI! Traficul pe Autostrada Soarelui, deviat din cauza cisternei cu kerosen răsturnate

9:48, 12 iulie 2018 176 vizite


Cisterna încărcată cu kerosen care s-a răsturnat pe Autostrada A2 București - Constanța, la kilometrul 79, în afara părții carosabile, a fost repusă pe roți, astfel că, joi, combustibilul lichid poate fi transferat în alte două cisterne mai mici.

Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) a pus la dispoziție o macara, cu ajutorul căreia a fost repusă pe roți cisterna răsturnată miercuri după-amiaza.

Potrivit CNAIR, la ora transmiterii acestei știri se desfășoară operațiunea de transfer a combustibilului din cisterna implicată în incident în alte două cisterne.

La finalul acestei operațiuni, drumarii de la CNAIR vor interveni în zona afectată pentru a curăța carosabilul, urmând ca la finlizare să redeschidă circulația pe sectorul închis, în condiții de siguranță.

Joi dimineața, circulația rutieră este închisă pentru toate categoriile de autovehicule pe A2, București - Constanța, între Drajna și Lehliu, pe ambele sensuri de deplasare din cauza operațiunii de transfer a kerosenului. În prezent circulația autovehiculelor, între Drajna și Lehliu se desfășoară deviat pe DN 3A.

UPDATE 10:10 Traficul pe sensul către Constanța al Autostrăzii Soarelui a revenit la normal, cel de pe sensul către Capitală rămâne, în continuare, întrerupt între Drajna și Lehliu, anunță Centrul Infotrafic al Poliției Române.

"În urmă cu câteva momente, circulația rutieră pe sensul către Constanța al autostrăzii A2 București - Constanța a revenit la normal. Traficul pe sensul către Capitală rămâne, în continuare, întrerupt între Drajna și Lehliu (tronsonul kilometric 105 - 64)", potrivit unui comunicat de presă al Centrului Infotrafic din Inspectoratul General al Poliției Române.

Comenteaza aceasta stire