sîmbătă, 17 august 2019

Bărbat cercetat după ce a bătut o femeie, reținut acum după ce și-ar fi violat mamaUn bărbat de 32 de ani din județul Argeș, cercetat deja după ce a bătut o femeie, iar aceasta și-a pierdut vederea la un ochi, a fost reținut la sfârșitul săptămânii trecute, fiind acuzat că și-a violat mama.

Potrivit Poliției Argeș, bărbatul, în vârstă de 32 de ani, din Godeni, este acuzat de viol, fiind bănuit că în noaptea de sâmbătă spre duminică ar fi întreținut relații sexuale cu mama sa, în vârstă de 49 de ani, împotriva voinței acesteia.

Bărbatul a fost reținut pe o perioadă de 24 de ore, urmând să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpulung, au spus polițiștii.

Surse judiciare au declarat, corespondentului MEDIAFAX, că cei doi au mers într-un imobil nelocuit, aparținând fostului soț al femeii, unde au băut. Ulterior, femeia a sunat la 112, reclamând că a fost violată.

Bărbatul mai este cercetat într-un dosar de vătămare corporală după ce anul trecut, după ce a băut, a lovit o femeie, iar aceasta și-a pierdut vederea la un ochi.

Comenteaza aceasta stire