duminică, 22 aprilie 2018

Bărbat tâlhărit de cinci țigani în plină stradă! I-au furat până și pantofii din picioare

21:59, 20 martie 2017 1184 vizite


Un bărbat a fost tâlhărit, în plină stradă, de cinci țigani! Totul s-a întâmplat în noaptea de sâmbătă spre duminică în Arad.

Un arădean care a văzut victima lovită, căzută la pământ, cu hainele rupte, a sunat la 112 și a solicitat ajutor, la fața locului deplasându-se un echipaj de jandarmi.

Victima a povestit jandarmilor că a fost acostat de cinci persoane de etnie rromă, care l-au agresat fizic aplicându-i mai multe lovituri cu pumnii și picioarele la nivelul feței, doborându-l la pământ. În acel moment i-au smuls telefonul mobil, portofelul în care avea o sumă de bani și pantofii cu care era încălțat, după care au fugit într-o direcție necunoscută.

„În urma semnalmentelor oferite de victimă, jandarmii au plecat în căutarea autorilor, iar în jurul orei 12.30, cei cinci suspecți au fost depistați în zona gării CFR Arad. Jandarmii au stabilit identitatea persoanelor implicate și au întocmit actele de sesizare necesare organelor de urmărire penală, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tâlhărie”, au declarat reprezentanții Inspectoratului de Jandarmi Județean Arad. Unul dintre tâlhari era încălțat cu pantofii victimei, iar telefonul furat era în buzunar.

Comenteaza aceasta stire