miercuri, 12 decembrie 2018

Bătaie într-o sală de păcănele! Agenții de pază au snopit în bătaie doi scandalagii! VIDEODoi agenți de pază ai unei firme din Arad sunt cercetați penal, după ce au lovit cu sălbăticie doi bărbați într-un local din oraș. Incidentul a avut loc pe 26 ianuarie 2018, iar imaginile au fost surprinse de camerele de supraveghere.

Doi dintre agenții de pază înregistrați de camerele video se află sub control judiciar pentru 40 de zile și sunt cercetați penal pentru purtare abuzivă și tulburare a liniștii și ordinii publice, în timp ce al treilea a suferit o intervenție chirurgicală la membru superior, fiind internat în spital.

„Băieții erau de serviciu când au fost solicitați să intervină la cel local. Solicitarea a venit din partea angajaților, care ne-au sesizat că în incinta barului se aflau mai multe persoane recalcitrante, care îi înjură și în amenință. Când a ajuns acolo, echipajul de intervenție a constatat că una dintre persoane ținea în mână o sticlă și adresa injurii formației care cânta acolo deoarece nu cânta ce dorea el. Băieții au încercat să-i explice că trebuie să părăsească localul, că nu e dorit acolo, însă persoanele au devenit agresive. Una dintre ele s-a aruncat la picioarele unuia dintre agenți, cu scopul de a-l pune la pământ, iar cealaltă persoană a încercat să-i atace cu sticla pe care o avea în mână. În acel moment, echipajul de intervenție a încercat să se apere. După incident am stat de vorbă cu agenții de pază și mi-au spus că într-adevăr nu trebuiau să reacționeze astfel, însă au acționat sub impulsul momentului, în autoapărare”, a explicat Daniel Leș, asociatul unic al firmei de protecție și pază, potrivit aradon.ro.

Comenteaza aceasta stire