sîmbătă, 15 decembrie 2018

Bebeluș în stare foarte gravă după ce mama i-a desfundat nasul cu 'batista bebelușului'!Un bebeluș din Botoșani e în stare gravă la spital după ce mama i-a desfundat nasul cu ajutorul unui dispozitiv special. Fetița de doar cinci luni a regurgitat lapte, iar o parte din lichid a ajuns în plămâni. Copilașul este internat acum în secția de Reanimare, cu prognostic rezervat.

Potrivit monitorulbt.ro, totul a fost provocat de încercarea mamei de a-i curăța fetiței nasul de mucozități. Aceasta fusese răcită și avea scurgeri nazale, astfel că femeia a dorit să folosească „batista bebelușului”. Pentru acest lucru a folosit în prealabil ser fiziologic, cu care a dorit să irige nările copilului, doar că acest lucru l-a agitat și l-a făcut să plângă, iar în momentul în care a pus dispozitivul la nas, copilul a regurgitat lapte, care i-a intrat pe căile aeriene, o parte ajungând în plămâni.

„Starea micuței este gravă. Este internată pe secția de reanimare, cu prognostic rezervat”, a precizat un reprezentant al Spitalului de Copii din Iași.

Batista bebelușului este un dispozitiv de aspirare care se conectează la un aspirator casnic, garantând o curățare rapidă și nedureroasă a nasului copiilor.

Comenteaza aceasta stire