sîmbătă, 25 mai 2019

Bercea Mondial și fiul său, trimiși în judecată de Parchetul General pentru tentativă de omor



Procurorii Parchetului General l-au trimis în judecată, joi, pe Anghel Sandu, zis și Bercea Mondial, și pe fiul acestuia, pentru tentativă de omor, faptă care ar fi fost săvârșită în luna ianuarie 2009. În prezent, cei doi sunt încarcerați în alt dosar.

„Procurori ai Secției de urmărire penală și criminalistică din cadrul Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție au finalizat cercetările și au dispus trimiterea în judecată a inculpaților (în prezent arestați în altă cauză): Anghel Sandu, sub aspectul săvârșirii tentativei la infracțiunea de omor; Anghel Laurențiu, sub aspectul săvârșirii tentativei la infracțiunea de omor calificat”, au precizat reprezentanții unității de parchet.

Potrivit sursei citate, în data de 22 ianuarie 2009, în municipiul Slatina, Bercea Mondial ar fi lovit cu un cuțit și cu alte obiecte o persoană, din cauza unei neînțelegeri legate de un teren. Conflictul ar fi fost declannșat deoarece victima ar fi vândut terenul unei alte persoane.

„În același context, persoana vătămată menționată anterior, precum și o alta, ce o însoțea, au fost lovite de inculpatul Anghel Laurențiu (fiul inculpatului Anghel Sandu) cu un autoturism la volanul căruia se afla, rulând cu mare viteză și urmărind victimele. În urma altercației, ambele persoane au suferit leziuni traumatice care le-au pus viața în pericol, una dintre ele necesitând pentru vindecare 12-13 zile îngrijiri medicale, iar cealaltă 80-90 de zile”, au mai spus procurorii.

Dosarul a fost trimis Tribunalului Olt. 

Comenteaza aceasta stire