miercuri, 20 februarie 2019

BestJobs a lansat serviciul de staffing, un 'Uber' pentru cei care vor să se angajeze între cinci ore și cinci zilePortalul de recrutare online Bestjobs a lansat serviciul de staffing pentru perioade scurte, prin intermediul căruia utilizatorii au posibilitatea să experimenteze mai multe joburi și să nu mai depindă de un program fix de lucru.

 

“Piața de recrutare online este tot mai efervescentă și, totodată, lucrurile tind să se flexibilizeze. Oamenii sunt dispuși să experimenteze tot mai multe joburi, să nu mai depindă de un program fix de lucru”, a declarat recent pentru ZF Călin Fusu, CEO-ul Neogen, din care face parte portalul.

Prin intermediul serviciului, angajatorii pot posta ture de lucru de minimum cinci ore și de maximum cinci zile, pentru a acoperi nevoile de personal pe termen scurt, ei putând solicita ajutor pentru activități diverse precum livrarea de produse, aranjarea mărfii pe raft sau pentru munca de sezon în restaurante și hoteluri.

Concret, angajatorul postează tura și alege locația și durata, iar utilizatorii serviciului primesc notificare, fiind verificați de BestJobs înainte de a prelua tura. Astfel, angajatorii scapă de procesul clasic de angajare, pentru că lucrătorii sunt înregistrați ca zilieri, iar odată ce tura e acceptată și finalizată, banii sunt transferați în contul lucrătorilor.

Plata turelor se face în credite BestJobs, la un preț minim de trei credite pe oră.

Portalul de recrutare online administrat de compania Bestjobs Recrutare, a generat anul trecut afaceri de circa 7 milioane de euro.  Astfel, veniturile Bestjobs au crescut față de 2016, când firma a raportat o cifră de afaceri de 5,4 milioane  euro, potrivit datelor de la Ministerul de Finanțe.

Comenteaza aceasta stire