duminică, 20 ianuarie 2019

Boala de care suferea superstarul Avicii. Cât de grav era afectat de problemele medicaleComunitatea muzicală a fost luată prin surprindere vineri ca urmare a anunțului că Avicii, superstarul DJ-ul suedez, a murit la Oman la vârsta de 28 de ani. Cauza oficială a morții sale nu a fost făcută publică, dar în ultimii ani producătorul de hit-uri din spatele pieselor precum colaborarea cu Rita Ora "Lonely Together" și omniprezentul chart-topper din 2013 "Wake Me Up" a fost foarte vocal cu privire la problemele sale de sănătate, respectiv pancreatita acută cauzată parțial de consumul excesiv de alcool.

 

Născut Tim Bergling, Avicii s-a retras din 2016, acuzând probleme de sănătate fizică și psihică. "Pentru mine a fost ceva ce trebuia să fac pentru sănătatea mea", a spus el Hollywood Reporter, la momentul respectiv.

Lucrurile nu mergeau deloc bine nici înainte. În 2014, Avicii a trebuit să anuleze multe spectacole pentru a se recupera după o intervenție chirurgicală pentru a elimina vezica biliară și apendicele. În 2013, el a recunoscut într-un interviu cu revista Time că "băut prea mult, petrecând în general prea mult".

La vârsta de 21 de ani, el fusese internat în spital pentru pancreatită acută - un episod scurt și sever al bolii - care se manifestă prin umflarea pancreasului cel mai adesea cauzată de calculi biliari sau abuzul de alcool.

 

Comenteaza aceasta stire