duminică, 25 august 2019

Botezul fiului prințului Harry. Când și unde va avea loc fericitul evenimentBotezul fiului prințului Harry al Marii Britanii, Archie, care s-a născut pe 6 mai, ar fi programat pe 6 iulie, în capela privată de la castelul Windsor, iar imagini de la eveniment vor fi făcute publice ulterior, potrivit voici.fr.

 

Informația a fost făcută publică de revista People, care citează o sursă apropiată familiei prințului Harry.

Până în prezent, micul Archie Harrison Mountbatten-Windsor nu a părăsit oficial Frogmore Cottage, reședința prințului Harry și a ducesei Meghan de Sussex.

Archie Harrison Mountbatten-Windsor, primul copil al ducilor de Sussex, s-a născut într-un spital privat din centrul Londrei, pe 6 mai. Cel de-al optulea strănepot al reginei Elizabeth a II-a a Marii Britanii este al șaptelea în ordinea succesiunii la tron.

Prințul Harry, în vârstă de 34 de ani, al șaselea în ordinea succesiunii la tronul Marii Britanii, și fosta actriță americană Meghan Markle, în vârstă de 37 de ani, s-au căsătorit pe 19 mai 2018, după o relație de doi ani. Ceremonia de nuntă, care a avut loc la capela St. George de pe domeniul Windsor, a fost una impresionantă, tradițională, presărată cu elemente moderne, care s-a desfășurat sub privirile lumii întregi.

Galerie foto

Comenteaza aceasta stire