miercuri, 20 februarie 2019

Carrie Fisher avea în organism urme de cocaină și heroină în momentul morții saleCarrie Fisher, una dintre vedetele francizei cinematografice "Star Wars", avea în organism urme de cocaină, heroină și MDMA - drogul petrecerilor, cunoscut și sub numele de ecstasy - în momentul morții sale, care s-a produs brusc, în luna decembrie, potrivit raportului complet asociat autopsiei celebrei actrițe, publicat luni în Statele Unite, informează Reuters.

Autopsia vedetei americane, realizată de Los Angeles County Medical Examiner, nu a putut să stabilească cu certitudine efectul pe care cocaina și celelalte droguri ar putut să le aibă asupra organismului actriței, scrie Agerpres.

Medicii legiști au anunțat vineri că moartea vedetei din "Star Wars" a avut la bază o apnee în somn și alte cauze.

Carrie Fisher a murit la vârsta de 60 de ani pe 27 decembrie, la patru zile după ce suferise un stop cardiac la bordul unui avion care efectua o cursă între Londra și Los Angeles.

Vedeta a avut probleme cu dependența de cocaină în anii '80 și suferea, de asemenea, de tulburare bipolară. Deși Carrie Fisher a vorbit adeseori în mod deschis despre lupta ei cu dependența, nu se știe dacă actrița reîncepuse să consume droguri.

Carrie Fisher a consumat cocaină cu 72 de ore înainte de a fi internată la o clinică din Los Angeles, potrivit raportului final al autopsiei și al testelor toxicologice, publicat luni.

Medicii americani au spus că nu pot să precizeze perioada de expunere la cantitățile mici de heroină găsite în organismul lui Carrie Fisher, alături de MDMA și alte opiacee.

Ei au avertizat însă că aceste droguri pot să oprească respirația și că actrița Carrie Fisher suferea de apnee în somn.

Comenteaza aceasta stire