marţi, 23 octombrie 2018

CAZ ȘOCANT în Anglia! Răzbunare în stil mafiot - român ucis cu bâte de baseball de 8 indivizi!Încă un incident sângeros în care au fost implicați români a avut loc în weekendul trecut în Marea Britanie. În noaptea de sâmbătă spre duminică, un român în vârstă de 36 de ani a fost ucis pe străzile Londrei de către o bandă de indivizi mascați înarmați cu bâte.

Sorin Șerbu, românul omorât în chinuri cumplite, era născut în Brăila, însă de câțiva ani se stabilise în Galați, unde era căsătorit și avea un copil în vârstă de zece ani. Potrivit adevarul.ro, el și-ar fi schimbat domiciliul tocmai din cauza unor conflicte pe care le avea cu o serie de indivizi din lumea interlopă din Brăila, care-i ceruseră taxe de protecție.

Potrivit presei britanice, crima s-a petrecut în suburbiile Londrei, într-o zonă în care sunt numeroase restaurante. Poliția a fost alertată de locuitorii zonei, care au povestit că, în jurul orei 1.00 a zilei de duminică, victima a fost înconjurată de opt indivizi, toți cu cagule și înarmați cu bâte de baseball, care l-au lovit fără milă minute în șir. Polițiștii l-au găsit pe Sorin Șerbu într-o baltă de sânge și l-au dus la spital, însă după circa o oră și jumătate acesta a decedat din cauza rănilor foarte grave la cap.

Mai multe camere de supraveghere din zonă au înregistrat crima, care pare o execuție în stil mafiot și nu o simplă altercație. De asemenea, martorii au declarat că agresorii ar fi vorbit cu victima în limba română, existând suspiciunea că toți cei opt indivizi care au participat la crimă sunt membrii unei bande interlope, formată din români, care se ocupă de taxe de protecție, cămătărie și proxenetism în Marea Britanie.

Se bănuiește că aceștia ar avea legături cu celebrul clan interlop al Cordunenilor. Ancheta privind împrejurările producerii crimei este în curs de desfășurare.

Comenteaza aceasta stire