miercuri, 20 februarie 2019

Cel mai popular serial american, reluat fără actrița principală, acuzată de rasism"Roseanne", cel mai popular serial american, care a fost anulat de postul TV ABC după ce starul show-ului, Roseanne Barr, personaj controversat și susținătoare a lui Donald Trump, a publicat pe platforma online Twitter un mesaj rasist, va beneficia de un spin-off, fără actrița americană.

 

"The Conners" (titlu provizoriu) va debuta după o "schimbare bruscă" în viața personajelor, a anunțat postul ABC într-un comunicat, potrivit tmz.com.

Cele zece noi episoade vor urmări viața familiei Conner, "obligată să facă față grijilor cotidiene (...) așa cum nu s-a mai întâmplat până acum", adaugă ABC.

Mai multe personaje principale din serialul "Roseanne", printre care cele interpretate de John Goodman (Dan) și Sara Gilbert (Darlene), vor fi incluse în noul show.

"Roseanne Barr nu se va implica nici financiar, nici creativ în noul serial", potrivit postului TV.

Luna trecută, Roseanne Barr a publicat pe platforma online Twitter un mesaj despre o fostă consilieră a fostului președinte american Barack Obama, Valerie Jarrett: "Frații Musulmani (o grupare militantă, n.r.) și Planeta maimuțelor au un bebeluș: vj".

Câteva ore mai târziu, Roseanne Barr a șters mesajul și a scris: "Îmi cer scuze față de Valerie Jarrett și toți americanii. Îmi pare rău că am făcut această glumă proastă despre cariera și aspectul ei fizic". Actrița în vârstă de 65 de ani a anunțat apoi că renunță la contul său de Twitter.

Președintele programelor de divertisment al companiei ABC, Channing Dungey, o persoană de culoare, a calificat mesajul actriței drept "odios".

Serialul "Roseanne" a fost unul dintre cele mai importante între anii 1980 - 1990 și a revenit pe micile ecrane în martie, după o absență de 21 de ani. Noua serie, care s-a încheiat pe 22 mai, a fost cel mai vizionat program al sezonului 2017 - 2018 de pe posturile TV americane. ABC anunțase recent că a comandat o continuare a serialului.

Iar Donald Trump a sunat-o personal pe Roseanne să o felicite pentru audiențele ridicate.

Nu numai postul ABC a renunțat la Roseanne Barr, ci și agentul acesteia, ICM Partners.

Roseanne Barr - recompensată în 1993 cu un Glob de Aur și un Primetime Emmy - este celebră pentru opiniile sale conservatoare și și-a exprimat în mai multe rânduri sprijinul pentru președintele american.

Pe contul său de Twitter, aceasta și-a exprimat frecvent poziția contra avorturilor, migrării, democraților etc.

 

 
 

Comenteaza aceasta stire