marţi, 16 octombrie 2018

Cererea de eliberare a lui Omar Mahmoud, fratele lui Omar Hayssam, admisăJudecătoria Sectorului 5 a admis, azi, cererea de eliberare condiționată formulată de Omar Mahmoud, fratele lui Omar Hayssam, decizia nefiind definitivă. Sirianul a fost condamnat la 5 ani de închisoare în 2014, fiind adus în România în 2015.

"Admite cererea de liberare conditionată formulată de petentul Omar Mahmoud. Dispune liberarea condiționată a condamnatului. Cu drept de contestație, în termen de 3 zile de la comunicare", se arată în decizia Judecătoriei Sectorului 5.

Mahmoud Omar, unul dintre frații lui Omar Hayssam, a fost adus din Turcia în anul 2015 și încarcerat în Arestul Poliției Capitalei, fiind condamnat în 2014 la cinci ani de închisoare pentru că și-a ajutat fratele să fugă, deși știa că acesta este acuzat de terorism. În aceeași cauză a fost condamnat la cinci ani și Omar Mukhles, un alt frate al lui Hayssam, iar Mustafa Tartoussi, proprietarul navei la bordul căreia ar fi fugit Omar Hayssam, a fost condamnat la șapte ani.

Comenteaza aceasta stire