miercuri, 21 august 2019

Charlize Theron a declarat că îl crește pe Jackson, unul dintre copiii săi, ca fatăActrița sud-africană Charlize Theron a declarat că își crește primul copil ca fată după ce îl prezentase inițial ca băiat, relatează vineri Press Association.

Cresc ''două fete frumoase'', a declarat recent Charlize Theron, în vârstă de 43 de ani.

Vedeta de la Hollywood a explicat că Jackson, în vârstă de șapte ani - unul dintre cei doi copii adoptați de actriță - avea trei ani când i-a spus: ''Eu nu sunt un băiat!''.

''Da, și eu credeam că e băiat. Până când s-a uitat la mine când avea trei ani și mi-a spus: 'Eu nu sunt un băiat!''', a povestit vedeta pentru Daily Mail.

''Așa că, iată! Am două fete frumoase pe care, ca orice părinte, vreau să le protejez și să le văd cum evoluează. S-au născut așa cum sunt și sunt în locul în care se vor descoperi pe măsură ce vor crește și unde vor fi cine vor dori să fie; nu decid eu acest lucru'', a spus actrița.

''Rolul meu ca părinte este să le celebrez, să le iubesc și să mă asigur că au la dispoziție tot ceea le este necesar pentru a fi ceea ce vor să fie. Și voi face tot ce îmi stă în putință pentru copiii mei, ca ei să aibă acest drept și să fie astfel protejați'', a adăugat vedeta.

Theron, cunoscută în special pentru rolurile interpretate în filme precum ''The Devil's Advocate'' și ''Mighty Joe Young'', i-a adoptat pe Jackson - în 2012 - și pe August, trei ani mai târziu.

Aceasta nu este prima dată când Theron a declarat că are de fapt două fiice. Anul trecut, în luna decembrie, ea i-a spus actorului Michael B. Jordan din ''Black Panther'' că are ''două fetițe frumoase, de culoare, afroamericane''.

Comenteaza aceasta stire