sîmbătă, 24 august 2019

Cine este șoferul drogat vinovat de moartea iubitei lui, o fată de 20 de ani!O tânără în vârstă de 20 de ani din Suceava a murit în noaptea de duminică spre luni, 21 ianuarie, într-un accident de circulație provocat de prietenul ei. Polițistii susțin că șoferul care conducea un automobil de lux, marca Mercedes, s-a urcat drogat la volan. Tragedia s-a produs pe drumul dintre Gilău și Cluj.

Tânăra care și-a pierdut viața în acest accident, Gabriela Rîpan, era originară din Suceava și era studentă la Cluj-Napoca. Gabriela era fiica unui important om de afaceri din Suceava. La volan se afla Ștefan Tudor Cârjă, un tânăr de 19 ani, din Florești, județul Cluj. Acesta conducea bolidul Gabrielei, când a pierdut controlul asupra volanului și s-a lovit de un stâlp. În urma impactului, Cârjă a fost aruncat zeci de metri din mașină, fiind găsit în curtea târgului auto dintre Gilău și Florești.

„În jurul orei 3.00, un conducător auto în vârstă de 19 ani din Florești, care se deplasa dinspre Gilău spre Cluj Napoca, a efectuat o manevră de depășire, a pierdut controlul autovehiculului, a derapat pe carosabilul acoperit cu mâzgă și a ieșit în decor, lovind un stâlp metalic de informare de pe marginea Dn 1, la km 490+600m, pe sensul său de deplasare. Șoferul a fost rănit grav, pasageră, o tânară de 20 de ani, din Suceava, decedată. Șoferul se afla sub influența substanțelor psihoactive”, a informat Inspectoratul de Poliție Județean Cluj.

Preluat de o ambulanță și dus la Unitatea de Primiri Urgențe Cluj, bărbatul a fost salvat, însă medicii au fost nevoiți să-i amputeze un picior. În prezent, el este internat la Clinica Chirurgie 1 a Spitalului Județean Cluj, dar se află în continuare într-o stare foarte gravă. Gabriela Rîpan era studentă la Cluj. Părinții ei dețin firma Autotehnorom din Suceava.

Galerie foto

Comenteaza aceasta stire