joi, 18 iulie 2019

Comisarul european Corina Crețu: Am votat cu speranța unui nou început

10:47, 26 mai 2019 61 vizite


Comisarul european Corina Crețu, candidată la alegerile europarlamentare pe lista Pro România, a declarat, duminică, la ieșirea de la urne, că a votat cu speranța unui nou început.

"Am votat cu speranța unui nou început. Îmi pare bine să fiu în cadrul organizației Cluj, a județului, a organizației din Cluj-Napoca. Am venit să votez pentru echipa noastră de profesioniști, pentru un viitor mai bun pentru România, un viitor care sigur să ne întărească prestigiul și respectul în cadrul Uniunii Europene", a spus comisarul european.

Întrebată dacă a votat și pentru referendum, Corina Crețu a spus că "așa este normal".

"Buletinele de vot pentru referendum de fapt ar trebui să oblige statul român să aplice niște legi care există deja", a spus aceasta.

Comisarul european a venit la secția de votare însoțită de Ioan Rus, fost ministru în mai multe guverne, și de reprezentanți ai Pro România Cluj.

"Eu am votat cu speranța unei structurări solide a unei noi stângi europene adevărate în România. Și am votat și pentru referendum și pentru Pro România", a declarat, la rândul său, Ioan Rus.

Comenteaza aceasta stire