joi, 22 august 2019

Concurență uriașă pentru posturile de polițiști: 403 candidați pe 10 posturi la BrașovPeste 400 de persoane își încearcă norocul pentru 10 posturi scoase la concurs la Poliția Brașov. Și în județul Alba concurența este uriașă, respectiv 219 candidați pe șase locuri.

Pe cele 10 posturi vacante scoase la concurs, în cadrul Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Brașov s-au înscris 403 candidați.

Înscrierile s-au încheiat marți, iar posturile scoase la concurs sunt de ofițeri în mai multe structuri: 4 la Serviciul Criminalistică, 1 în marketing și achiziții publice, 1 în Investigarea criminalității în mediul de afaceri, 1 în structura de securitate, 1 la Rutieră, în Brașov, 1 în Ordine Publică la Victoria, precum și 1 post în structura Expertize și constatări tehnico-știițifice, specialist psiholog.

Posturile sunt cu încadrare directă și cea mai mare concurență a fost pentru postul de marketing și achiziții publice: 112 candidați pentru postul scos la concurs, potrivit purtătorului de cuvânt IPJ Brașov, Alina Ivan.

Cei mai puțini candidați sunt pentru postul de psiholog, respectiv doar trei candidați.

Candidații vor trebui să treacă prin mai multe etape de selecție, printre care evaluarea psihologică și evaluarea medicală, apoi vor susține proba scrisă în data de 30 martie. În aceeași zi se afișează și rezultatele. Eventuale contestații se depun în următoarea zi, iar rezultatele finale vor fi afișate în data de 2 aprilie.

Și în județul Alba concurența este uriașă, respectiv 219 candidați pe șase locuri.

La Inspectoratul de Poliție Județean Alba sunt scoase la concurs șapte posturi, prin încadrare directă, iar pentru șase dintre acestea înscrierile s-au încheiat tot marți.

Cea mai mare concurență, de 112 pe un loc, este pentru funcția de ofițer în cadrul Serviciului Resurse Umane. Alte 117 persoane s-au înscris pentru unul dintre cele 5 posturi vacante de ofițeri la Serviciului Criminalistic, Compartiment Centrul Teritorial de Examinare IT

Potrivit reprezenților instituției, pentru încă un post vacant de muncitor calificat înscrierile se vor încheia în data de 30 ianuarie.

Comenteaza aceasta stire