joi, 13 decembrie 2018

Conducerea Poliției Capitalei a demisionat!Nicu Dragoș Orlando, șeful Poliției Capitalei, și adjunctul său au demisionat din funcție, în acestă seară, după scandalul declanșat ca urmare a arestării polițistului acuzat de pedofilie.

 

Surse oficiale au declarat, pentru agenția de presă MEDIAFAX, că Nicu Dragoș Orlando, șeful Poliției Capitalei, și adjunctul său au demisionat din funcție, vineri seara, după scandalul declanșat ca urmare a arestării polițistului acuzat de pedofilie.

 

Pe 26 septembrie 2017, chestorul de poliție Nicu Dragoș Orlando a fost împuternicit să exercite funcția de director general al Poliției Capitalei. Până la acea vreme, Nicu Dragoș Orlando ocupa funcția de adjunct al Poliției Capitalei.

 

Decizia vine după acuzele aduse polițiștilor Capitalei în cazul lui Eugen Stan, agentul arestat pentru fapte de pedofilie, Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 5 precizând că polițiștii Secției 18 din București au ascuns calitatea de polițist a lui Eugen Stan în cazul agresiunii sexuale comise în 2016, ba mai mult au propus clasarea cauzei.

 

Comenteaza aceasta stire