luni, 24 iunie 2019

CONSTANȚA. Moartea unei tinere de 28 de ani, învăluită în mister. A fost găsită pe bancheta unei mașini

9:30, 14 mai 2019 491 vizite


Tânăra de 28 de ani a fost găsită de proprietarul unei mașini. Fata zăcea moartă pe bancheta autoturismului. Omul a alertat poliția.

Totul s-a întâmplat duminică, 12 mai, în jurul orei 22.00. Un bărbat de 34 de ani s-a prezentat la sediul Poliției Năvodari, județul Constanța, declarând faptul că a găsit o femeie decedată în autoturismul său. Polițiștii deplasați la fața locului au găsit o femeie de 28 de ani, decedată pe bancheta din spate.

„Cu ocazia cercetărilor s-a stabilit faptul că bărbatul ar fi văzut-o pe tânără în zona locului de serviciu, unde a stat toată ziua. Deoarece i s-a făcut milă de ea, în cursul serii, după ce a ajuns acasă, s-a întors la locul de muncă, de unde a luat-o cu mașina și a dus-o în fața blocului în care locuiește, spunându-i că poate rămâne să doarmă în autoturism. A doua zi, bărbatul ar fi plecat la muncă și i-ar fi spus ca atunci când pleacă să închidă ușa autoturismului. Când s-a întors de la serviciu, în jurul orelor 21.30, ar fi găsit-o pe aceasta decedată pe bancheta din spate”, spun polițiștii.

Trupul fetei a fost dus la morgă pentru efectuarea necropsiei, în vederea stabilirii cauzelor decesului. Din primele cercetări, nu au fost identificate urme de violență. În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă.

Comenteaza aceasta stire