duminică, 25 august 2019

Copil de 13 ani preluat cu elicopterul SMURD, după ce s-a înecat într-o piscină

17:08, 2 iulie 2019 989 vizite


Un băiat de 13 ani s-a înecat, marți, într-o piscină din Târgu-Jiu, județul Gorj. Copilul a fost scos din apă de patronul unității, fiind preluat de un elicopter SMURD, care îl va transporta la Craiova, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Directorul Serviciului de Ambulanță Gorj, Constantin Mitroi, a declarat că, marți, s-a primit un apel în dispecerat pentru un copil înecat într-o piscină din Târgu-Jiu.

„La o piscină, copilul era gata să se înece, a intervenit patronul inițial, am înțeles, după aceea s-a intervenit cu ambulanța Tip C, s-a dus la UPU, s-au făcut investigațiile și va fi transferat la Craiova”, a declarat, corespondentului MEDIAFAX, Constantin Mitroi, directorul SAJ Gorj.

Patronul restaurantului, care l-ar fi scos pe băiat din apă, a confirmat accidentul, însă deocamdată nu a oferit detalii.

Băiatul de 13 ani a fost preluat de elicopterul SMURD care îl va transporta la Craiova, medicii precizând că se află într-o stare gravă.

„Starea lui este gravă. Este intubat, nu respiră singur. Este în comă", a precizat, pentru MEDIAFAX, Ion Borhină, purtătorul de cuvânt al Spitalului Județean de Urgență Târgu-Jiu.

Polițiștii au deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

Comenteaza aceasta stire