miercuri, 20 februarie 2019

Crimă într-o discotecă: un tânăr a murit după ce a fost înjunghiat în inimă

11:30, 17 iunie 2018 1397 vizite


Un tânăr de 23 de ani a murit după ce a fost înjunghiat în noaptea de sâmbătă spre duminică, într-o discotecă din județul Iași. Principalul suspect a fost dus la audieri.

În urma unui conflict spontan care a avut loc în noaptea de sâmbătă spre duminică, la o discotecă din localitatea Gura Bohotin, județul Iași, un tânăr de 23 de ani a fost înjunghiat în inimă de un altul.

"Am fost solicitați cu privire la un incident, în urma căruia un bărbat de 23 de ani a suferit o plagă înjunghiată precordial, plagă ce ar fi fost făcută cu un cuțit. Inițial, la fața locului a fost dirijat un echipaj de prim-ajutor din Răducăneni, dar victima a fost găsită în stop cardio-respirator. Din acest motiv a fost solicitat sprijinul unui echipaj de ambulanță C2, dar personalul medical nu a putut face altceva decât să constate decesul", a declarat duminică prof.univ.dr. Diana Cimpoeșu, șefa UPU-SMURD Iași.

Anchetatorii spun că deocamdată nu este cunoscut motivul conflictului, dar că a fost identificat principalul suspect și a fost dus la audieri.

 

 

Comenteaza aceasta stire