marţi, 23 iulie 2019

Cum a furat o femeie o brățară cu DIAMANTE, dintr-un mall din Capitală. S-a predat singură când a aflat cât valoreazăO femeie în vârstă de 42 de ani, din Capitală, a fost pusă sub control judiciar, vineri, de către magistrații Judecătoriei Sectorului 1, aceasta fiind acuzată că a furat dintr-un magazin amplasat într-un mall o brățară din aur cu diamante în valoare de peste 85.000 de lei.

 

Femeia care a furat brățara din mall Băneasa din București a fost reținută joi de către Poliția Capitalei, iar magistrații Judecătoriei Sectorului 1 au plasat-o, vineri, sub control judiciar.

„Ancheta a fost declanșată de o plângere penală în care administratorul unei societăți comerciale reclama că în data de 10.11.2018, în jurul orei 18.30, persoane necunoscute au sustras din magazinul situat în incinta unui centru comercial o brățară din aur cu diamante, în valoare de peste 85.000 lei. (...) Polițiști din cadrul Secției 2 Poliție au demarat investigațiile, iar la data de 15 noiembrie a.c. a fost identificată o femeie în vârstă de 42 de ani, cunoscută cu preocupări de natură infracțională, bănuită de comiterea faptei. (...) Cu ocazia extinderii cercetărilor, s-a stabilit faptul că, la data menționată, ar mai fi sustras și alte bunuri tot din același complex comercial”, informează Primăria Capitalei, printr-un comunicat de presă.

 

Comenteaza aceasta stire