luni, 18 iunie 2018

Cum arată noul Audi RS5 Coupe, lansat la Salonul de la Geneva - GALERIE FOTOVersiunea îmbunătățită a modelului RS3 Sportback nu a fost unică surpriză pregătită de Audi pentru ediția din acest an a Salonului Internațional de la Geneva.

În cadrul aceluiași eveniment desfășurat în perioada 9 - 19 martie, producătorul german de automobile a mai adus și generația cu numărul doi a coupe-ului RS5.

Pusă în mișcare de o unitate cu șase cilindri în V, două turbine și 450 de cai putere, sportivă din Ingolstadt promite o viteză maximă de până la 280 kilometri pe ora.

De asemenea, mulțumită sistemului quattro disponibil încă din echiparea standard, accelerația de la 0 la 100 km/h se realizează într-un timp de numai 3.9 secunde

Fără niciun cost suplimentar este oferită și cutia tiptronic în opt trepte, pe când lista cu opționale anunță suspensie Dynamic Rîde Control și frâne din carbon.

La nivel estetic, cea de-a două generație a coupe-ului Audi RS5 impresionează în special prin detaliile agresiv stilizate caracteristice spoilerelor față / spate.

Continuarea pe 4tuning.ro.

Galerie foto

Comenteaza aceasta stire