duminică, 20 ianuarie 2019

Cum este să atârni, suspendat la o înălțime de 200 de metri, între de două stânci. Metoda de relaxare testată de turiști în comuna Baia de FierO bază de relaxare și naturo-terapie la înălțimea de 200 de metri a fost inaugurată în comuna Baia de Fier, județul Gorj. Turiștii care vizitează localitatea au posibilitatea să-și petreacă timpul în hamace suspendate între stânci. 

O bază de relaxare și naturo-terapie la înălțimea de 200 de metri a fost inaugurată în comuna Baia de Fier, județul Gorj. Turiștii care vizitează localitatea au posibilitatea să-și petreacă timpul în hamace suspendate între stânci. 

Cablurile care fac legătura între stânci suportă o greutate de aproximativ 4.500 de kilograme.

"Cei de la Clubul Alpin au mai avut, acum o jumătate de an, o astfel de acțiune, într-un parc din București, hamace între copaci. Una este să mergi pe picioarele tale cu poșeta în mână și să te așezi în hamac și alta este să stai la 200 de metri înălțime. Au venit oameni care cât de cât aveau habar de munte. Noi ne-am ocupat mai mult de partea tehnică, am fost șase persoane, iar Clubul Alpin Român a venit cu materialele, au procurat tot ce a fost nevoie. Atelierul poate asigura staționarea a 10 – 12 persoane simultan. Sunt ancore chimice băgate în stâncă, de inox, țin undeva la 4.000-4.500 de kilograme fiecare", a spus Gabriel Dan Chiriac.

 

 

 

 

Comenteaza aceasta stire