vineri, 24 mai 2019

Cursa Tarom dintre Constanța și Chișinău, anulată înainte de debutCursele Tarom dintre Constanța și Chișinău, care ar fi trebuit să fie operabile din această vară, au fost anulate, la mai puțin de o lună după ce ruta fusese anunțată, informează Aeroportul Internațional Mihail Kogălniceanu Constanța.

„Societatea Națională Aeroportul Internațional Mihail Kogălniceanu Constanța vă informează că ruta Constanța - Chișinău - Constanța, programată să înceapă la 1 iulie 2018, a fost anulată pentru moment de către operatorul aerian Tarom”, se arată într-un comunicat, remis miercuri, corespondentului MEDIAFAX.

Sursa citată nu face cunoscute motivele pentru care ruta a fost anulată.

În schimb, reprezentanții aeroportului susțin că se continuă colaborarea cu Tarom și există speranța ca să apară noi rute către litoral, de anul viitor.

„Continuăm colaborarea cu reprezentanții TAROM pentru dezvoltarea rutei Satu Mare - Constanța - Satu Mare, cu începere din data de 3 iulie a.c. În același timp avem încredere că începând cu sezonul de vară 2019, operatorul național va dezvolta noi rute către litoralul românesc”, se mai precizează în documentul citat.

La 15 mai, Compania Tarom anunțase că revine la Constanța, din vara aceasta, iar prima rută pe care o va deservi va fi către Chișinău, dar numai pe durata verii.

Comenteaza aceasta stire