sîmbătă, 23 iunie 2018

Daum, surprins de demitere: 'Acum două luni spuneau că am făcut o treabă fantastică'Antrenorul german Christoph Daum s-a declarat surprins de decizia Comisiei Tehnice din cadrul FRF de a-l demite din funcția de selecționer al echipei naționale a României și a mărturisit că avea promisiunea că va continua până în 2020.

"Viitorul meu în România arată bine, este o vreme fantastică, o țară minunată și am o mulțime de prieteni aici. Nu știu nimic despre contract, nu depinde de mine. Suntem doar angajați, e un șef peste noi, un președinte care va lua decizia... Cel mai important e ce vor decide președintele și cei din Comitetul Executiv.

Am fost surprins și dezamăgit de știrile venite din partea Comisiei Tehnice, acum două luni spuneau că am făcut o treabă fantastică și că vor să continuăm până în 2020, iar acum spun total opusul. Nu cred că mai avem o înțelegere comună, așadar trebuie să spun că această Comisie Tehnică nu are dreptul să ia decizii", a declarat Daum.

Daum este așteptat de președintele FRF, Răzvan Burleanu, pentru a rezilia contractul care-i expiră după meciul cu Danemarca, de pe 9 octombrie.

Sub comanda tehnicianului german, echipa națională a acumulat doar nouă puncte în cele opt meciuri disputate până acum în preliminarii și nu mai are șanse de calificare la Campionatul Mondial din Rusia.

Comenteaza aceasta stire