sîmbătă, 15 decembrie 2018

De la spital în arest: Ce a declarat un ieșean ca să scape după ce și-ar fi omorât iubita!Un bărbat din Iași a ajuns, azi, la spital, cu arsuri și leziuni, declarând că a fost rănit după ce concubina a aruncat cu televizorul după el și a provocat un incendiu. Polițiștii îl bănuiesc însă că a omorât femeia, dându-i foc, și l-au reținut pentru 24 de ore.

Bărbatul în vârstă de 42 de ani a ajuns, sâmbătă, la spital, în urma unui incendiu produs într-o casă din localitatea Podu Iloaiei – Henci, județul Iași.

Medicii din cadrul Spitalului Clinic de Urgențe "Sfântul Spiridon" Iași au constatat că bărbatul avea o tăietură în zona cefei.

"În urma incendiului au fost două victime. Bărbatul adus la unitatea noastră avea o plagă în regiunea cervicală, după ce, conform spuselor sale, a sărit pe geam, dar și o arsură de gradul I. În casă a fost găsită carbonizată o femeie de 52 de ani. Bărbatul a declarat că femeia, care era concubina lui, l-ar fi bătut și ar fi încercat să arunce cu televizorul în el, moment în care s-ar fi electrocutat, iar apoi s-a produs un incendiu", a declarat prof.dr. Diana Cimpoeșu, șefa UPU-SMURD Iași.

Potrivit acesteia, bărbatul a fost tratat și a fost lăsat să plece acasă.

La ieșirea din spital însă, bărbatul a fost ridicat de polițiști și dus la audieri.

Conform anchetatorilor, femeia găsită decedată în casa din localitatea Podu Iloaiei - Henci avea o plagă tăiată la gât și, din câte se pare, focul ar fi fost pornit, de fapt, de către bărbat, pentru a ascunde crima.

”În urma cercetărilor efectuate la fața locului, polițiștii l-au luat pe bărbat de la spital, l-au dus la audieri și s-a decis reținerea lui pentru 24 de ore, sub acuzația de omor. Cercetările au fost preluate de către Parchetul de pe lângă Tribunal“, a declarat, pentru Mediafax, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Iași, Anca Vîjiac.

Comenteaza aceasta stire