sîmbătă, 26 mai 2018

Decizie incredibilă a unei instanțe din România: Pedeapsă blândă pentru un bărbat care și-a omorât soția, pentru că aceasta nu era gospodinăÎn țara în care o femeie este bătută la 30 de secunde, un judecător din Alba a decis să-i reducă cu o treime pedeapsa unui bărbat care și-a omorât în bătaie soția, dintr-un motiv incredibil, potrivit Gândul.info.

Judecătorul a considerat că este o circumstanță atenuantă faptul că bărbatul a acumulat „furie și frustrare” de-a lungul căsniciei „cu o persoană care, dincolo de faptul să era o mare consumatoare de alcool, nu se ocupa de treburile gospodărești”.

Femeia a fost lovită cu bestialitate din cap până în picioare cu un corp contondent, având organe interne rupte și hemoragii multiple. Bărbatul a plecat să se culce apoi și a observat abia dimineața că femeia a murit, când a încercat să-și ascundă fapta.

În final, pedeapsa primită a fost de doar 4 ani, 4 luni și 20 de zile de închisoare, maximul fiind redus cu două treimi pentru că inculpatul și-a recunoscut vina și a avut circumstanțele atenuante mai sus menționate.

Comenteaza aceasta stire