miercuri, 20 februarie 2019

Deținutul de la Jilava, care a evadat vineri, a fost prinsDeținutul de la Penitenciarul Jilava care a fugit vineri, de la punctul de lucru unde presta activități, a fost prins duminică, în jurul orei 12:00, în zona Magazinului Bucur Obor reprezentantul unității. 

Potrivit purtătorului de cuvânt al Penitenciarului Jilava, Cristian Micu, deținutul care a fugit în urmă cu două zile a fost prins duminică, în jurul orei 12:00, în zona Obor din Capitală.

Deținutul de la Penitenciarul București Jilava, condamnat pentru furt calificat la cinci ani și opt luni de închisoare, a fugit, vineri, 15 iunie, de la punctul de lucru unde presta activități. Deținutul, condamnat la 5,8 ani pentru furt calificat, a fugit în timp ce presta activități lucrative, în sectorul 5 al Capitalei, a anuțat, vineri, Administrația Națională a Penitenciarelor.

Instituția precizează că, pentru capturarea bărbatului, au fost luate măsuri pentru blocarea căilor de acces și au fost trimise mai multe echipe de căutare formate din angajați ai Penitenciarului București Jilava. În căutarea bărbatului s-au implicat și Inspectoratul de Poliție Ilfov, Inspectoratul Județean de Jandarmi Ilfov, Poliția de Frontieră, DGPMB și IPJ Teleorman.

Sursa citată a mai adăugat că a fost deschisă o anchetă administrativă pentru a stabili circumstanțele care au condus la producerea evenimentului.

Administrația Națională a Penitenciarelor a menționat că deținutul are 32 de ani, înălțimea - 1,75 m, ochi căprui, păr șaten închis. Bărbatul are un tatuaj pe brațul stâng, purta un tricou negru, pantaloni negri și avea o șapcă, la fel, de culoare neagră. Individul purta pantofi de tip sport de culoare neagră.

 

 

Comenteaza aceasta stire