marţi, 18 septembrie 2018

Difuzorii de presă din București amenință că nu vor mai difuza, mâine, ziare și reviste în Capitală!Reprezentanții Asociației Difuzorilor de Presă din București anunță că mâine vor fi în grevă generală și că vor închide 500 de chioșcuri din Capitală, drept reacție la refuzul primarului Sectorului 4, Daniel Băluță, de a le înnoi avizele de funcționare.

„Luni nu vor mai fi ziare la chioșcurile de presă din Capitală! Închidem 300 de puncte de difuzare a presei din București! Suntem singura capitală din Europa unde nu se mai face difuzare a presei. Primarul Sectorului 4, Daniel Băluță, dorește cu orice preț înlăturarea chioșcurilor de ziare de pe domeniul public. A refuzat să ne înnoiască avizele de funcționare. Face totul intenționat ca să ne scoată în afara legii. Desființarea chioșcurilor de presă înseamnă 1.500 de oameni lăsați fără locuri de muncă și bucureștenii privați de un drept prevăzut în Constituției: dreptul la informație”, anunță președintele Asociației Difuzorilor de Presă - București, Ionuț Nejloveanu, printr-un comunicat de presă.

Reprezentanții Primăriei Sectorului 4 au precizat, la solicitarea Mediafax de a expune un punct de vedere, că nu comentează pe marginea acestui subiect.

Comenteaza aceasta stire