luni, 22 iulie 2019

Doi polițiști, răniți după ce mașina în care se aflau a fost lovită de un alt vehiculDoi polițiști din Iași au fost răniți, vineri, într-un accident provocat pe șoseaua Nicolina, din oraș, de un șofer care nu a acordat prioritate autospecialei MAI, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Accidentul în care au fost răniți cei doi polițiști s-a produs pe șoseaua Nicolina din Iași, autospeciala MAI fiind lovită într-o intersecție de un alt participant la trafic.

"A fost implicat un automobil MAI în care se aflau doi polițiști ai secției 3 Poliție Iași. Vinovat de producerea accidentului auto s-ar face conducătorul auto al celuilalt autoturism care nu a acordat prioritate de trecere autoturismului MAI în intersecție. În urma impactului a avut loc avarierea autoturismului MAI, iar cei doi polițiști au fost transportați la spital pentru investigații" a decalat, pentru corespondentul, MEDIAFAX Ana Maria Spiridon, purtător de cuvânt IJP Iași.

Atât polițiștii, cât și șoferul care a provocat acidentul au fost testați cu etilotestul, rezultatul fiind negativ.

După accident, unul dintre polițiști a fost transportat la Spitalul de Neurochirurgie, iar celălalt la Spitalul Sfântul Spiridon din Iași.

Comenteaza aceasta stire