luni, 23 aprilie 2018

Donald Trump admite că Rusia a lansat atacuri cibernetice în campania electorală din SUAPreședintele-ales al SUA, Donald Trump, a admis că Rusia a efectuat atacuri cibernetice în campania electorală americană.

"Partidul Democrat era vulnerabil la atacuri cibernetice. Cred că atacurile informatice au fost lansate de Rusia, dar cred că și de alte țări", a declarat Donald Trump.

"În următoarele 90 de zile, vom prezenta un raport despre măsuri de contracarare a atacurilor cibernetice, despre cum să oprim acest fenomen. Oricum, este destul de trist că rapoartele serviciilor de informații ajung în presă. Este chiar ilegal", a subliniat Trump.

"Serviciile de informații sunt esențiale și sunt foarte importante... Vom pune la conducerea lor oameni remarcabili", a insistat Trump.

Președintele Rusiei, Vladimir Putin, a ordonat campania de influențare a rezultatului scrutinului prezidențial din SUA în scopul facilitării victoriei lui Donald Trump și în ambiția de a submina sistemul liberal-democratic occidental, au concluzionat serviciile secrete americane.

Comenteaza aceasta stire