luni, 24 iunie 2019

Donald Trump va vizita marți centrul evreiesc din orașul Pittsburgh vizat de atacul armatPreședintele SUA, Donald Trump, se va deplasa marți la centrul evreiesc din orașul Pittsburgh vizat de un atac armat soldat cu 11 morți, anunță Casa Albă, citată de site-ul de știri Axios.com.

 

Președintele Donald Trump și soția sa, Melania Trump, se vor deplasa marți în statul Pennsylvania, "pentru a plânge alături de comunitatea din Pittsburgh" după atacul comis sâmbătă la o sinagogă.

"Președintele apreciază comunitatea evreiască americană pentru tot ce reprezintă, îi iubește pe evreii americani ca fiind membri ai propriei familii", a declarat Sarah Sanders, purtătorul de cuvânt al Casei Albe.

Unsprezece persoane au fost ucise, iar șase au fost rănite în urma atacului armat produs la o sinagogă din Pittsburgh. Presupusul autor al atacului armat din sinagogă a fost arestat preventiv. Este vorba de Robert B., în vârstă de 46 de ani. În timpul atacului armat, individul a făcut declarații cu caracter antisemit.

 

Comenteaza aceasta stire