joi, 23 mai 2019

Dosar penal după ce fratele fostului șef al Poliției Române s-a spânzuratPolițiștii din Buzău au deschis un dosar penal după ce fratele fostului șef al Poliției Române, Bogdan Despescu, s-a spânzurat, trupul neînsuflețit fiind găsit de familie, în casa din Nehoiu.

Surse din rândul anchetatorilor au declarat, corespondentului MEDIAFAX, că polițiștii din Buzău au deschis un dosar penal, fiind făcute verificări pentru a se stabili condițiile în care a survenit decesul lui Florin Despescu, fratele fostului șef al Poliției Române.

Bărbatul s-a spânzurat în propria casă din Nehoiu, în noaptea de sâmbătă spre duminică, fiind găsit de soție.

La rândul său, primarul din Nehoiu, Ionuț Milea, a declarat că toată comunitatea a rămas surprinsă de gestul fratelui fostului șef al Poliției Române.

”Și-a pus capăt zilelor. Dumnezeu știe ce o fi fost. Am rămas suprins. Era o familie frumoasă, liniștită. Nu se aștepta nimeni. Are și un copil clasa a IX-a, avea nevoie de el acum. Și noi am rămas surprinși”, a declarat Milea.

Florin Despescu nu a lăsat niciun bilet în care să-și explice gestul.

Bogdan Despescu a fost eliberat din funcția de inspector general al Inspectoratului General al Poliției Române în luna ianuarie.

 

 

Comenteaza aceasta stire