joi, 21 februarie 2019

Două drone neidentificate, doborâte în apropierea bazei aeriene ruse Hmeimim din SiriaApărarea antiaeriană de la baza aeriană rusă Hmeimim din Siria a doborât două drone neidentificate în ultimele aproximativ 24 de ore, a declarat un purtător de cuvânt al bazei, potrivit site-ului agenției de știri Tass.

"Sâmbătă, 21 iulie, la căderea întunericului, apărarea antiaeriană rusă de la baza aeriană Hmeimim a detectat o țintă aeriană de dimensiuni mici - o dronă neidentificată - la o distanță considerabilă, care zbura spre bază. Apărarea antiaeriană de la Hmeimim a distrus ținta", a declarat purtătorul de cuvânt.

Oficialul rus a adăugat că, duminică dimineață, "o altă dronă neidentificată care venea dinspre sud-vest a fost distrus la oarecare distanță de bază".

Purtătorul de cuvânt a precizat că operațiunile la baza Hmeimim au continuat să se desfășoare normal și nu au fost înregistrate victime sau pagube materiale în urma celor două incidente.

Rusia, unul din principalii aliați ai Administrației de la Damasc, are în Siria o bază navală permanentă la Tartus și o bază aeriană la Hmeimim.

 

 

 

Comenteaza aceasta stire