miercuri, 20 februarie 2019

Tornade filmate pe un câmp: 'Așa ceva nu am văzut decât în filme'

8:21, 23 iunie 2018 571 vizite


O ploaie torențială a lovit vineri seara județul Galați, ducând la desfășurarea cu greutate a traficului rutier și la mai multe case inundate. Tot vineri seara, un bărbat a postat pe Facebook o filmare care suprinde două tornade pe un câmp. 

Vineri seară, județul Galați s-a aflat sub cod portocaliu de ploi torențiale și furtuni. Traficul rutier s-a desfășurat cu dificultate pe DN 25, în zona localității gălățene Vameș, după ce șoseaua a fost inundată. Purtătorul de cuvânt al ISU Galați, Eugen Chiriță, a declarat vineri seara, pentru News.ro, că traficul rutier s-a desfășurat cu dificultate pe o porțiune de circa 50 de metri pe DN 25, în zona localității gălățene Vameș, unde apa a măsurat pe carosabil circa 25 de centimetri, în urma unei ploi torențiale.

În aceste condiții, tot vineri seara, un bărbat a postat pe Facebook un filmuleț în care suprindea formarea a două tornade pe un câmp din Galați, cu precizarea: „În apropriere de comuna Cuca. Galați. Așa ceva nu am văzut decât în filme...“.

Comenteaza aceasta stire