joi, 21 februarie 2019

Dragnea: Vrem ca pe 29 ianuarie să avem votul de învestitură în Parlament!Președintele PSD Liviu Dragnea a anunțat azi, după desemnarea Viorică Dăncilă în funcția de premier, că liderii PSD se vor reuni luni pentru a stabili componența Guvernului, iar în 29 ianuarie este posibil votul de învestitură.

RECOMANDAREPreședintele Iohannis a acceptat propunerea PSD de a o numi în funcția de premier pe Viorica Dăncilă!

 

"Președintele a acceptat propunerea noastră și a desemnat-o pe doamna Viorica Dăncilă pentru funcția de premier. Președintele a ales stabilitatea, în ciuda presiunilor partidelor din Opoziție și a altora de a refuza propunerea PSD și îi mulțumim pentru asta și apreciem în mod deosebit. Intrarea într-o criză politică ar fi fost un lucru grav pentru România și președintele a vrut să evite asta", a declarat Liviu Dragnea, după desemnarea Vioricăi Dăncilă în funcția de premier.

 

Liderul PSD a anunțat că în cursul zilei de luni social democrații se vor reuni în ședință pentru a stabili comporența Guvernului.

 

"Vom convoca Parlamentul în sesiune extraordinară, pentru ca pe 29 ianuarie să avem votul de învestitură în Parlament. Luni va fi convocat comitetul executiv PSD pentru discuta despre componența noului cabinet", a mai spus Dragnea.

 

Comenteaza aceasta stire