marţi, 19 martie 2019

Elevă transportată la spital după ce a căzut de la etaj! Poliția a deschis o anchetăO fetiță din clasa a VI-a a fost a fost transportată, luni, la Spitalul Clinic Județean de Urgență din Târgu-Mureș, după ce a căzut de la etajul întâi al Școlii Gimnaziale nr. 7 Târgu Mureș, pe o fereastră deschisă, în timp ce mergea la ora de sport. Poliția a deschis o anchetă.

Șeful Inspectoratului Școlar Județean Mureș, Ioan Macarie, a declarat, corespondentului MEDIAFAX, că incidentul s-a produs luni, în pauza de la ora 13.00, când eleva se deplasa spre sala de sport.

”Ea cobora la ora de sport pe hol și a căzut pe fereastră deschisă, de la etajul 1, pe o zonă cu nisip. A fost mereu conștientă și dusă rapid la spital. La școală au venit și părinții”, a spus Ioan Macarie.

El a adăugat că circumstanțele în care s-a produs incidentul sunt încă necunoscute, iar la ora transmiterii acestei știri polițiștii audiază elevii.

Reprezentanții Poliției Mureș au declarat că fetița a fost transportată la spital cu politraumatism prin cădere de la înălțime, iar până în prezent nu există indicii că s-ar fi produs o infracțiune.

”Se efectuează cercetări pentru a se stabili împrejurările în care a căzut. S-a înregistrat un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă, dar rămâne a se stabili dacă există elementele constitutive ale vreunei infracțiuni. Deocamdată nu există astfel de date. Poliția continuă verificările”, potrivit Poliției Mureș.

Incidentul s-a produs la Școala Gimnazială Nr. 7 Târgu Mureș.

Comenteaza aceasta stire