marţi, 26 martie 2019

Eva Longoria a primit o stea pe Walk of Fame: 'De fiecare dată când un artist latino sosește pe Walk of Fame, este un nou câștig pentru comunitate'Actrița americană Eva Longoria, vedetă a serialului de succes "Neveste disperate/ Desperate Housewives", a primit o stea pe Hollywood Walk of Fame, din Los Angeles, într-o ceremonie care a celebrat comunitatea latino, transmite AFP.

 "Reprezentarea contează. Deci, de fiecare dată când un artist latino sosește pe Walk of Fame, este un nou câștig pentru comunitate", a declarat actrița în vârstă de 43 de ani, născută în Texas, dar care provine dintr-o familie mexicană.

Eva Longoria a devenit celebră grație personajului Gabrielle Solis din serialul de televiziune "Neveste disperate/ Desperate Housewives", pentru care a obținut nominalizări la Globurile de Aur și premiile Sindicatului actorilor americani. Eva Longoria a mai jucat în filme precum "Numai peste cadavrul ei/ Over Her Dead Body" (2008) și "For Greater Glory: The True Story of Cristiada" (2012). De asemenea, actrița a dat voce unui personaj din animația "Arthur Christmas" (2011). În perioada 2015 - 2016, Longoria a jucat în sitcom-ul NBC "Telenovela" și a fost producător executiv pentru serialul "Devious Maids".

Cel mai nou film al actriței este comedia romantică "Overboard", care va fi lansată pe marile ecrane luna viitoare.

La ceremonie a participat și soțul Evei Longoria, fostul președinte al Televisa Jose Baston. Cuplul așteaptă primul copil în luna mai.

La eveniment au mai participat Ricky Martin, Victoria Beckham, Felicity Huffman și Anna Faris.

 

Comenteaza aceasta stire