marţi, 23 octombrie 2018

Facebook testează afișarea de reclame în deschiderea clipurilor videoÎn curând, reclamele afișate în timp ce vizionăm clipuri video ar putea fi alternate și cu unele care rulează în deschiderea acestora, Facebook obținând astfel profit chiar și de pe urma clipurilor mai puțin interesante, pe care utilizatorii renunță să le mai urmărească de îndată ce sesizează apariția unei reclame, scrie go4it.ro.

Pregătit pentru faza de testare, noul mod de afișare a reclamelor vizează clipurile listate în tab-ul „Watch” și alte secțiuni pe care le accesezi pentru a viziona clipuri video. Din fericire clipurile care rulează automat în News Feed nu vor începe cu reclame, Facebook evitând astfel situația ridicolă în care feed-ul principal în care utilizatorii urmăresc postările prietenilor și pagini la care sunt abonați ar fi transformat într-o defilare de reclame video. Totuși, clipurile la care ne oprim pentru vizionare pot fi întrerupte de reclame.

Pentru început, Facebook va testa reacția utilizatorilor la afișarea de reclame introductive cu o durată limitată la 6 secunde. 

 

Comenteaza aceasta stire