vineri, 23 august 2019

Fată de clasa întâi, violată de un bărbat de 57 de ani în timp ce o colegă filma cu telefonul mobil!Un bărbat de 57 de ani a fost arestat pentru un abuz sexual pe care l-ar fi comis asupra unei fetițe de 7 ani, din localitatea sa. Minora ar fi fost violată de cel puțin două ori, cred anchetatorii.

Agresiunile sexuale ar fi avut loc într-o locuință din comuna Oțeleni, județul Iași. Suspectul de viol, C. L., are 57 de ani. Individul s-a mutat în comunitatea ieșeană acum câțiva ani, însă a fost plecat mai tot timpul în străinătate, la muncă. La finele anului trecut, individul a ademenit o copilă de 7 ani în casa sa și a pus-o să îi facă sex oral.

Fetița nu a povestit nimic părinților, motiv pentru care Liță a chemat-o, după câteva zile, din nou la casa sa. Acolo, ar fi supus-o din nou la perversiuni sexuale doar că de data aceea a mai chemat o fată de 10 ani, pe care a pus-o să filmeze scenele cu un telefon mobil.

Fata cea mai mare a povestit mamei ce a fost pusă să facă, cazul ajungând astfel la Poliție. Individul a fost arestat abia zilele trecute, după ce anchetatorii au adunat probe certe că a comis fapta. El nu a recunoscut în primă fază acuzațiile.

Cele două victime sunt supuse în prezent unor ședințe de consiliere psihologică, pentru a depăși trauma prin care au trecut. C.L. poate contesta decizia de arestare.

Comenteaza aceasta stire