joi, 23 mai 2019

Femeia împușcată de un polițist în misiune, transferată la Spitalul Mureș, în stare stabilăStarea femeii din județul Mureș, împușcată din greșeală în cap de un polițist care urmărea un șofer fugar s-a îmbunătățit, dar are nevoie de recuperare, a declarat, pentru MEDIAFAX, reprezentantul Spitalului Județean Mureș unde a fost transferată, luni, de la Cluj.

Femeia din Mureș împușcată din greșeală de un polițist în misiune, internată în prezent la Secția Neurochirurgie a Spitalului Județean Târgu Mureș, este conștientă, dar încă nu vorbește și nu poate merge, medicii spunând că mai are mult de recuperat.

”În această după-amiază (luni -n.r.) a ajuns la Spitalul Județean Târgu Mureș, a fost internată la secția Neurochirurgie, este stabilă și conștientă. A fost transferată la Târgu Mureș pentru că starea ei s-a îmbunătățit, pentru că aparține de acest județ și pentru a fi mai aproape de familie”, a declarat pentru corespondentul MEDIAFAX, Mariana Moldovan-Negoiță, purtătorul de cuvânt al spitalului din Târgu Mureș.

Ea a explicat că deși starea pacientei s-a îmbunătățit, deocamdată nu poate merge și încă nu vorbește.

”Este stabilă, este conștientă, este mai bine dar deocamdată mai are de recuperat”, a spus reprezentantul spitalului din Târgu Mureș.

Femeia din Reghin a fost împușcată în cap, vineri, în 8 februarie, în timp ce mergea pe stradă, în localitatea Aluniș, după ce polițiștii au făcut uz de armă pentru a prinde un șofer pe care l-au urmărit din Reghin.

În acest dosar, pollițiștii fac cercetări pentru stabilirea tuturor împrejurărilor care au dus la producerea incidentului.

Poliția Mureș a transmis că a fost folosit armamentul din dotare, întrucât autoturismul urmărit rula cu viteză foarte mare înspre polițiști.

De asemenea, șoferul fugar a pus în pericol siguranța celorlalți participanți la trafic.

După incident, femeia a fost transportată la Unitatea de Primiri Urgențe Mureș și apoi a fost transferată la Spitalul Clinic Județean Cluj – Clinica de Neurochirurgie, pentru acordarea de îngrijiri medicale. A fost operată a doua zi dimineața și s-a reușit extragerea glonțului, după care s-a decis menținerea ei în comă indusă, intubată, ventilată. Ulterior, în urma rezultatelor analizelor, medicii au decis s-o trezească treptat, din coma indusă.

Comenteaza aceasta stire